Geocache: Masters of Tsundoku

Sinds vandaag is onze Geocache “Masters of Tsundoku” live!

Geocaching is een avontuurlijk spel voor handheld GPS en Smartphone (minder geschikt) gebruikers. Het werd voor het eerst in het jaar 2000 gespeeld.
Het idee is dat mensen, waar ook ter wereld, een cache (‘schat’) verstoppen en de locatie van deze cache delen door op internet de exacte positie te melden. Andere GPS-gebruikers gebruiken deze coördinaten om deze caches te vinden. Is de cache eenmaal gevonden, dan geeft de cache z’n geheimen prijs en beloont de vinder met een variëteit aan items. Aan de vinder wordt gevraagd iets uit te cache te nemen en hiervoor in de plaats weer iets achter te laten.
Caches kunnen zijn Tupperwaredozen, oude munitiekisten, PVC buizen, etc. Kortom, een voorwerp waar een logboekje in past en dat ruimte biedt aan ruilitems.

Nu dan dus ook een Geocache bij Luna Books Minibieb! Wil je meer weten over onze Geocache, bezoek dan hier onze cachepagina. Met de aanwijzingen op de cachepagina kun je zelf ook de cache komen zoeken en loggen op www.geocaching.com! Veel cacheplezier!